Egy igazán különleges pontja a lakásnak

Gyermekkorom emlékei a balatonról még a mai napig is meghatározóak számomra. Sokat nyaraltam lent a balatonon a nagyszüleimnél, mivel a szüleim sokat kellett, hogy dolgozzanak. Nagymamám számtalan története mellett az egészen estébe nyúlóan tartó családi sztorizgatások, valamint a régi idők történetei, amit nem csak a nagypapával, hanem az apukámmal is átéltek, mind örök emlékké válltak. Hiszen ők igazán nehéz időkbe született bele, és azt gondolom, hogy nagyon sokat segített ez nekünk ahhoz, hogy értékelni tudjuk a mai nyugodt és békés életünket, ahol igazság szerint szinte mindenünk megvan és nem kell külön küzdelmet folytatnunk ahhoz hogy az alap élelmiszerek és a meleg, na és persze a biztonság meglegyen.

Ma már a nagyit általában mi szórakoztatjuk az életünk különböző sztorijaival, amit ő azt gondolom legalább annyira imád, mint amennyire mi szerettük azokat a nyári balatoni éjszakákat amikor egészen sötétben is mesélt még nekünk a vízparton, vagy akár a téli estéket, ahol egy meleg takaró és egy forrócsoki volt a társa az esti mesélésnek. Nem is olyan régen pont emiatt azon gondolkodtunk, hogy mivel tudnánk őt meglepni úgy, hogy a lakás ékes dísze lehessen, de közben ezekre a balatoni nyári estékre emlékeztesse őt, valahányszor csak ránéz.

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy a tökéletes választás a vászonképek világából lesz, és a szalaibalazs.hu oldalról kiválasztottunk egy gyönyörű balaton vászonképet, amit már be is csomagoltunk, és mivel nem csak a kép gyönyörű, hanem maga a kidolgozás is, a színek és a tónusok, biztos vagyok benne, hogy nem csak a nagyinak fog tetszeni ez a kép, hanem a csodájára fog járni bárki aki megnézi. Mindenkinek csak javasolni tudom a vászonképet mint ajándéktárgyat és a szalaibalazs.hu oldalt, mint vászonkép rendelés lehetőségét is, hiszen maximálisan meg vagyunk vele elégedve, és biztos vagyok benne, hogy a nagyi is meglesz.