A legjobbak a szakmában

Az ember manapság jól tudja, hogy egyetlen esélye van kitűnni a tömegből, hogy ha tökéletes szolgáltatást nyújt és igazán profi hozzáállást tanúsít. Én egyéni vállalkozóként tényleg nagyon oda kell figyeljek arra, hogy különleges szolgáltatást és ha lehet, azt is különleges módon tudjam nyújtani az emberek számára. Egészen idáig egy étteremben dolgoztam és úgy döntöttem, hogy saját kis cukrászdát szeretnék nyitni, amolyan nyugalom szigetét, ahová az emberek betérhetnek, megpihenhetnek és kicsit el tudják felejteni a mindennapi feladatok súlyát, a nehézségeket és problémákat, persze egy nagyon finom süti vagy egy jó kávé mellett. Nem volt könnyű az indulás, hiszen nyilván senki sem tudta hogy megnyitottam a kis cukrászdámat, és hogy én üzemeltetem ezt a kis ékszerdobozt. Mondanom sem kell, hogy amint híre ment, hogy engem találnak a kis üzletben, azonnal egyre többen és többen lettek naponta.

Aztán sajnos beköszöntött a kovid időszak, és egyre több és több korlátozás lépett érvénybe, nekünk pedig be kellett zárni a kapukat. Hála a jó égnek elvitelre és kiszállításra azért tudtam dolgozni, de sajnos weboldalam még nem volt. Pontosabban egészen odáig nem volt, hiszen azonnal nekiláttam a készítésének. Nem csak tökéletes szövegekre volt azonban szükségem, hanem tökéletes ételfotózás képekre is, amiket hála a jó égnek ajánlásként a Fotoda csapata iszonyatosan jó minőségben és profi gyorsasággal meg is oldott. Így aztán azt mondhatom, hogy hiába jött bármiféle nehézség, a kis cukrászdám túlélte, és most már bátran fogadja a vendégeit, akik nem csak nagyon finom édességek és kávé, hanem gyönyörű képek és gyönyörű étlap mellett fogyaszthatják a választott ínyencségeket.

Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ha a tökéletes ételfotó a cél, akkor mindenképp ezt a csapatot keressék fel, hiszen Balogh Tamás Osztya vezetésével nem csak a szakma csúszának kezében tudhatják a projektet, hanem bizony a legszebb és legprofibb eredményeket és képeket fogják kézhez kapni amit csak a jelenlegi piacon el lehet érni. Én biztosan hosszú távon is együtt fogok velük dolgozni a kínálatváltozás esetén és a honlap átalakítás kapcsán egyaránt. Aki őket választja biztosan tökéletesen elégedett lesz.