Legújabb csapattagunk

Amikor én úgy döntöttem, hogy a főiskola után végig fogok menetelni egy jól meghatározott karrier útvonalon még nem is gondoltam arra, hogy mennyi buktató állhatja az utamat. Gondolhatok itt a folyamatos tanulási kényszertől egészen a családalapításig vagy egy váratlan betegség visszavető hatásáig egyaránt, mert nekem igazság szerint majdnem mindegyikben volt részem. Persze nehezen tudja az ember a munka mellett az új tanulmányokat elvégezni és a családalapítás is igen fontos egy nőnél, de azt tudom mondani, hogy bárhogy is alakult, bármilyen nehézséggel kellett is szembe nézzek, soha sem adtam fel a terveim és a vágyaim megvalósítását. Mindig emelt fővel mentem tovább az úton, történt bármilyen veszteség vagy balszerencse az életemben. Azt gondolom, hogy ennek köszönhetem azt, hogy most már egy vezetői székben ülök.

Iszonyat nagy öröm ez számomra, de talán még nagyobb felelősség, hiszen most már tőlem függ az, hogy a hozzám hasonló embereknek jut-e lehetőség, színtér a vállalkozáson belül fejlődni és karriert csinálni, hogy pár év múlva hozzám hasonló módon ők is azt mondhassák, hogy elérték a legfőbb céljukat és boldogok. Ehhez pedig nekem nagyon jól kell csinálnom a dolgomat. Mindent el is követek tehát azért, hogy ez a cég folyamatosan fejlődésben maradjon és a versenytársak ne tudjanak leelőzni és bedarálni bennünket.

Persze ennek vannak bizonyos taktikái és egyben talán kötelező feladatai is, mint a folyamatos fejlesztés és a coaching. Egy nagyvállalat esetében, mint a miénk csak profi szakemberekkel és a dolgukat értő csapattagokkal tudjuk megoldani a minőségi szervezetfejlesztés és teamcoaching feladatait, ezért csakis a kogwheel csapatával működünk mostantól együtt, akik bár új tagoknak nevezhetők, rövid idő alatt is hatalmas eredményt értünk el a segítségükkel a nagyvállalatok között. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon stratégiai partnerként tekinthetünk majd rájuk, és kéz a kézben menetelünk majd a folyamatos fejlődés útján.