Teszteljük a DuraForce fedőfényt

December 15-én Magyarországra is megérkezett a DuraForce, a Shellac extra erős, kifejezetten gyenge, sérült töredezett körmökre fejlesztett fedőlakkja. Úgy döntöttünk kipróbáljuk.

A másnap indult. Egy olyan vendég  beszámolóját olvashatjátok alább, aki magát reménytelen esetnek tartja. Mi biztosak vagyunk abban, hogy jók lesznek az eredmények. Folyamatosan tudósítunk a következő napokban a fejleményekről.

Igazi kihívás

A körmösök rémálma lehetnék. Persze csak akkor, ha nem Maxhoz járnék. Ő inkább a kihívást látja abban, hogy újra és újra előröl kezdi a küzdelmet a kezeimmel.

Leírhatatlanul gyenge körmeim vannak. Állaguk leginkább egy rosszul préselt majd többször elázott és napon száradt furnérlemezre hasonlít: minden irányban repednek, s mivel gyorsan nőnek naponta peregnek le a rétegek, esély sincs arra, hogy bármi megmaradjon rajtuk.

Semmi extra, csak élek

Családanya vagyok fiúgyerekekkel, kutyával: mosok, főzök, takarítok, mint egy normális nő. Nem bírom a gumikesztyűt. Tudom, hogy használni kellene, de nem megy: egyébként sem az ügyességemért szeretnek, de ha a kezemen van, tehetetlenné válok. Ráadásul az életmódom sem kedvez a szép kezeknek… Nos, ez utóbbiról a következő napokban biztos olvashattok majd eleget. Most inkább azt mutatom, amiről beszélek (alább a kép).

DURAFORCE

Teszteltük a DufaForce-t

Innen indultunk pénteken: az eredeti állapot mellette, csak hogy lássátok, nem túloztam a “minőséggel”.

Gyors (nagyon kevés időnk volt) manikűr után egy réteg Base Coat, majd 2 réteg Shellac-ra került rá az új fedő, a DuraForce.

Persze ott lebzselt a fél szalon. A kérdésre, hogy milyen a munka az extraerős Top Coat-tal Maxi mindössze annyit mondott:

„olyan az állaga, mint egy kicsit besűrűsödött Original Top Coat-nak, de jól lehet vele dolgozni.”

Innen rajtam volt a sor, csak azt kellett tennem, amit nap mint nap.

Még bírja…

A hétvége nem jelentett extra kihívást: nagytakarítás, főzés – csak ahogy ezt általában folyik. Ilyenkor már el szokott kezdeni kopni a körmöm vége. Most nem láttam semmit, de ebből még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket: lehet, hogy csak azért van ez így, mert nagyon tövig voltak törve a körmeim (még magamhoz képest is mélyről indultunk).

Most csütörtök este van. A körömágynál már látszik, hogy nőtt a köröm, de semmi nem mozdul, és a köröm vége sem látszik ki a rétegek alól.

Related Blogs

No Image