Partnerprogram

Kedves Vásárlónk!

Számunkra a bizalmad és az elégedettséged a legfontosabb, ezért létrehoztuk a CND Nail Lounge partnerprogramját (továbbiakban: Partnerprogram), amely 2019. január 1-jétől visszavonásig érvényes. A Partnerprogram keretein belül lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére és vásárláskor azonnali kedvezményekre egyaránt. A partnerprogramhoz való csatlakozás előfeltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek igazolása, amelyet el kell küldened a cnd@naillounge.hue-mail címre. Ha már korábban eljuttattad hozzánk a bizonyítványod másolatát, akkor nem szükséges újraküldened. Amennyiben a szépségszalon üzemeltető cég vagy egyéni vállalkozás, a Partnerprogramban való részvétel feltétele a fenti szakképesítéssel rendelkező munkavállaló foglalkoztatása. A Partnerprogramon belül 4 vásárlói csoportot különböztetünk meg.


Standard csoport

A csoportba való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, továbbá bruttó 30 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 90 000 Ft értékű vásárlás. A Standard csoport tagjaként a vásárlásod értékének 10%-a hűségpontként kerül rögzítésre a Webáruházban. 


Business csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO képzés, továbbá bruttó 50 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 150 000 Ft értékű vásárlás. A Business csoport tagjaként a vásárlásod értékéből azonnali 5% kedvezményt biztosítunk teljesárú termékeinkből és a kedvezményes érték 10%-a pedig hűségpontként kerül rögzítésre a Webáruházban. További előnyök: új termékeket, kollekciókat előbb vásárolhatsz meg és 20% kedvezményt biztosítunk a képzések áraiból.


Prémium csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO képzés, továbbá bruttó 100 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 300 000 Ft értékű vásárlás. A Prémium csoport tagjaként a vásárlásod értékéből azonnali 10% kedvezményt biztosítunk teljesárú termékeinkből és a kedvezményes érték 10%-a pedig hűségpontként kerül rögzítésre a Webáruházban. További előnyök: új termékeket, kollekciókat előbb vásárolhatsz meg más vásárlóknál és 20% kedvezményt biztosítunk szalonberendezések, reklámanyagok és képzések áraiból. Továbbá a szalonod dekorálásához elkészítjük a matricáid kreatív elemeit.


VIP csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO képzés, továbbá bruttó 500 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 1 500 000 Ft értékű vásárlás. VIP Partnereinknek egyedi kedvezményeket biztosítunk.


 

OKJ bizonyítvány

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Certified Shellac PRO képzés

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Negyedéves vásárlási érték (bruttó)

90 000 Ft

150 000 Ft

300 000 Ft

1 500 000 Ft

Belépési vásárlási érték (bruttó)

30 000 Ft

50 000 Ft

100 000 Ft

500 000 Ft

Kedvezmények és promóciók

10% értékben hűségpont

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Checkmark

További kedvezmény

 

5%

10%

egyedi

Új termékek és kollekciók előbb vásárolhatók meg

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Egyedi kedvezményes ajánlatok

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

20% kedvezmény a szalonberendezések és reklámanyagok árából

 

 

Checkmark

Checkmark

Facebook csoport – termék támogatás

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Képzések

20% kedvezmény képzések árából

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Szalon tréning

 

 

Checkmark

Checkmark

Online képzések

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Referencia szalon program

Szalon reklám támogatás

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Szalon matricázás, kirakat dekor

 

 

Checkmark

Checkmark

Szalonkereső weboldal

 

Checkmark

Checkmark

Checkmark

Egyedi együttműködés

 

 

 

Checkmark  

 1. A partnerprogramban kizárólag OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítéssel rendelkező vásárlók vehetnek részt. Amennyiben a partner szépségszalont üzemeltető cég vagy egyéni vállalkozás, a partnerprogramban való részvétel feltétele a fenti szakképesítéssel rendelkező munkavállaló foglalkoztatása. 
 2. A partnerprogram 2019. január 1-jétől visszavonásig érvényes. A Nail Lounge kft. fenntartja a jogot a partnerprogram részvételi feltételeinek és egyes kategóriáinak, besorolásainak előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. 
 3. A partnerprogram indulásakor a jelenlegi partnereket 2018. évi átlagos vásárlásaik és 2018. december 31-én ismert adataik alapján kategóriákba soroljuk. Az adott kategóriába kerülés feltétele a kategóriát meghatározó előírások mindegyikének teljesítése. Amennyiben a feltételek egyike nem teljesül, azt kell vizsgálni, hogy a partner az eggyel alacsonyabb kategóriába besorolható-e.
 4. A partnerprogram indulását követően az adott kategóriában akkor maradhat a partner – élvezve az ahhoz tartozó kedvezményeket és egyéb előnyöket, – ha a kategória feltételei az adott negyedévben teljesülnek. A feltételeket a következő negyedév első napján vizsgáljuk. Amennyiben a feltételek nem teljesülnek, a partner eggyel lejjebbi kategóriába kerül besorolásra. Amennyiben egy feljebbi kategória feltételei teljesülnek, a partner eggyel feljebbi kategóriába kerül besorolásra. Pl. ha a Standard partner elvégzi a Certified Shellac PRO képzést és vásárlási értéke meghaladja a bruttó 150 000 Ft-ot, akkor a Business kategóriába kerül. Ha a Standard partner elvégzi a Certified Shellac PRO képzést és vásárlási értéke nem éri el a 150 000 Ft-ot, akkor Standard kategóriában marad. Ha a Standard partner elvégzi a Certified Shellac PRO képzést és vásárlási értéke nem éri el a 90 000 Ft-ot sem, akkor nem részesül a partner program előnyeiből.
 5. Új partnerek az első vásárlásuk alkalmával csatlakozhatnak a partnerprogramhoz a vásárlási értéktől és a Certified Shellac PRO képzés elvégzésétől függően.
 6. Azok a partnerek, akik a Standard kategóriába nem sorolhatók be, mert nem teljesítik standard kategória feltételeit, nem vesznek részt a partnerprogramban.
 7. Azok a partnerek, akik nem végezték el a nemzetközi Certified Shellac PRO képzést (melyet Magyarországon kizárólag a CND Nail Lounge és egyes partnerei nyújtanak) kizárólag a Standard kategóriába sorolhatók be. 
 8. Certified Shellac Pro képzés elvégzésére online is lehetőség van, amennyiben a partner 2018-ban vagy azt megelőzően is a CND Nail Lounge vásárlója volt. Új partnerek számára online képzésre nincs lehetőség.

Kedvezmények, hűségpontok szerzése és azok jóváírása

Amennyiben vásároltál már üzletünkben vagy CND Nail Lounge webáruházunkban (továbbiakban: Webáruház; www.shop.naillounge.hu), akkor a 2018. évi vásárlásaid alapján automatikusan bekerülsz a Partnerprogram megfelelő csoportjába.

A vásárlásaid után járó hűségpontokat a Webáruház rögzíti. A hűségpontok a rendelés teljesítését követően kerülnek rögzítésre a vásárlói fiókodban. A már megszerzett hűségpontjaid számát a Webáruházban folyamatosan nyomon követheted. 

Csoportok közötti mozgás

Ha a jelenlegi csoportod minden feltétele teljesült, akkor negyedévente megvizsgáljuk, hogy eggyel magasabb csoportba besorolható vagy-e. Amennyiben a jelenlegi csoportod feltételeinek egyike nem teljesül, akkor negyedévente megvizsgáljuk, hogy eggyel alacsonyabb csoportba besorolható vagy-e. A már megszerzett hűségpontjaid a csoportok közötti mozgás során megmarad.

Hűségpontok beváltása

Meglévő hűségpontok birtokában rendelés leadásakor vagy személyes vásárláskor te dönthetsz arról, hogy felhasználod hűségpontjaid (a Webáruházban vásárlási folyamat során a fizetési mód kiválasztásakor beállíthatod, hogy meglévő hűségpontjaidból mennyit szeretnél az adott rendeléskor felhasználni), azaz szeretnél-e kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretnéd gyűjteni a hűségpontokat a Webáruházban. A hűségpontok beváltásakor minden egyes megszerzett hűségpont 1 Ft-ot ér, így ha 1.000 pontot szeretnél beváltani, akkor az 1.000 Ft kedvezményt jelent aktuális vásárlásodból. Fontos tudnod, hogy a be nem váltott hűségpontok a rögzítést követően 6 hónap után törlődnek rendszerünkből, így azok nem használhatóak fel.

Példa a pontbeváltásra

Például, ha vásárlásod végösszege 30.990 Ft és van már 1.000 hűségpontod, akkor dönthetsz arról, hogy beváltod-e a hűségpontjaidat vagy akár azok egy részét. Ha úgy döntesz, hogy 900 hűségpontot beváltasz, akkor a vásárlásod végösszege 30.090 Ft-ra módosul és a fennmaradó 100 hűségpontod később felhasználhatod, melyhez az aktuális vásárlásod hűségpontértéke is hozzáadódik. Tehát jelen esetben 100 hűségponthoz hozzáadódik 3.009 hűségpont és így 3.109 hűségpontot tudsz felhasználni a következő vásárlásod során. Ne feledd, hogy a be nem váltott hűségpontok a rögzítést követően 6 hónap után törlődnek a rendszerünkből, így azok nem használhatóak fel.

A szerzett hűségpontok másra nem ruházhatóak át, valamint nem válthatóak készpénzre! Továbbá a hűségpontokat nem lehet felhasználni a szállítási költség kiegyenlítésére.

OKJ bizonyítványAmennyiben valaki professzionális terméket szeretne vásárolni, valamint csatlakozni szeretne a partnerprogramhoz, OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésének igazolását el kell küldenie a cnd@naillounge.hu e-mail címre. 
Certified Shellac PRO képzésA nemzetközi Certified Shellac PRO képzés elvégzése szükséges ahhoz, hogy a partner a Business kategóriába, illetve ennél magasabb kategóriába kerüljön. Magyarországon ezt a képzést kizárólag a CND Nail Lounge és partnerei biztosítják. Más magyarországi képzés nem elfogadható, mert más Shellac képzések nem felelnek meg a CND képzési szabványának. 
Negyedéves vásárlási érték (bruttó)A negyedéves bruttó vásárlási értéket a Nail Lounge kft. által az adott időszakban az adott partnernek kibocsátott számlák értéke határozza meg. 
Kedvezmények és promóciók
10% értékben hűségpontA partner vásárlásai után járó hűségpontokat a CND Nail Lounge webáruháza, a shop.naillounge.hu oldalon rögzíti. A hűségpontok a rendelés teljesítését követően kerülnek rögzítésre a partner vásárlói fiókjában. A pontok számát a partner az oldalra belépést követően folyamatosan nyomon követheti. A pontok a korábbi vásárlások után, a vásárlás végösszegének 10%-a értékében kerülnek rögzítésére. Akciós termék vásárlása esetén, illetve bizonyos szolgáltatások (pl. házhozszállítási költség) esetén pont nem gyűjthető. Személyes vásárlás esetén a pontok 3 napon belül kerülnek rögzítésre a vásárló fiókjában, amennyiben a személyes vásárlás értéke eléri a 30 000 Ft-ot. 30 000 Ft alatt személyes vásárlás esetén pont nem gyűjthető. Az összegyűjtött hűségpontok kizárólag a webáruházban levásárolhatók. 1 pont értéke 1 Ft. A pontok bármilyen, szabadon választott termék vásárlása esetén felhasználhatók a pont megszerzését követő 6 hónapon belül. A 6 hónapon túl szerzett pontok törlésre kerülnek. Pl. Januárban a partner 30 000 Ft-ért vásárol a webáruházban és 40 000 Ft-ért vásárol személyesen. A 30 000 Ft-os webáruházas rendelés teljesítését követően 3 000 Ft értékű pont kerül jóváírásra, a 40 000 Ft személyes vásárlást követően 4 000 Ft-ot írunk jóvá a vásárlást követő 3 napon belül. Így a partnernek 7 000 pontja, azaz 7000 Ft értékű kedvezménye lesz, melyet hat hónapon belül bármikor felhasználhat a webáruházban, illetve ehhez korlátlanul további pontokat gyűjthet. A hűségpontok értéke készpénzre nem váltható. 
További kedvezményEgyes partnerek további kedvezményre jogosultak, melyek a vásárláskor a számla végösszegéből kerülnek levonásra. A kedvezmények akciós termékre és promóciós ajánlatokra nem érvényesek. 
Új termékek és kollekciók előbb vásárolhatók megA CND legújabb termékei és kollekciói egyes partnerek számára hamarabb elérhetők, még a hivatalos bemutatót megelőzően. 
Egyedi kedvezményes ajánlatokEgyes partnereinknek kedvezményes egyedi ajánlatokat kínálunk, akár testreszabottan, ezzel támogatva szalonjuk sikerét. 
20% kedvezmény a szalonberendezések és reklámanyagok árábólEgyes partnereink a szalon berendezéséhez szükséges CND kiegészítőket – különösen állványokat, tálcákat, kisebb tárolókat – és egyéb CND logós kiegészítőket 20% kedvezménnyel vásárolhatnak.
Facebook csoport – termék támogatásZárt facebook csoportot üzemeltetünk a CND Certified Shellac PRO partnereknek, ahol szakmai támogatást és segítséget nyújtunk munkájukhoz.
Képzések
20% kedvezmény képzések árábólCertified Shellac PRO partnereink 20% kedvezménnyel vehetnek részt minden magyarországi CND képzésen és rendezvényen.
Szalon tréningEgyes partnereinknek kihelyezett képzéseket biztosítunk saját szalonjukban. 
Online képzések2019-től online képzéseket biztosítunk egyes partnereinknek.
Referencia szalon program
Szalon reklám támogatásEgyes partnereinknek örömmel segítünk a szalon social media, online vagy print reklámjának kialakításában, illetve bizonyos együttműködési kampányokhoz anyagi támogatást is biztosítunk. 
Szalon matricázás, kirakat dekorEgyes partnereinknek vállaljuk a szalon kirakat grafikájának elkészítését és bizonyos esetekben annak gyártási és felhelyezési költségét is. 
Szalonkereső weboldalWeboldalunk látogatóinak kizárólag partnerszalonokat jelenítünk meg, a szalon elérhetőségeivel. 
Egyedi együttműködésAz egyedi együttműködés kereteit közösen határozzuk meg VIP partnereinkkel. 

Gyakran ismételt kérdések

Mikortól érvényes a CND Nail Lounge partnerprogram?

A Partnerprogram 2019. január 1-jétől visszavonásig érvényes.

Mikor lépek a csoportok között feljebb és lejjebb?

Minden negyedévben megvizsgáljuk, hogy teljesítetted-e a Partnerprogram adott csoportjának a feltételeit és ennek függvényében tudunk feljebb és lejjebb léptetni. Ha nem teljesült a jelenlegi csoportod feltételei, akkor értelem szerűen megvizsgáljuk, hogy az eggyel lejjebbi csoport feltételeinek megfelelsz-e. Amennyiben teljesíted a jelenlegi csoportod feltételeit, úgy megvizsgáljuk, hogy az eggyel feljebbi csoport feltételeinek megfelelsz-e. Ha igen, akkor feljebb léptetünk és az új csoportod feltételeit kell teljesítened ahhoz, hogy a csoportban tudj maradni és élvezhesd az előnyöket a következő negyedévben.

Mikortól számítódik a negyedév?

 • Első naptári negyedév: január, február és március
 • Második naptári negyedév: április, május és június
 • Harmadik naptári negyedév: július, augusztus és szeptember
 • Negyedik naptári negyedév: október, november és december

A szerzett hűségpontok hol és mely termékekre jóváírhatók?

A már megszerzett hűségpontok a CND Nail Lounge webáruházban (www.shop.naillounge.hu) használhatóak fel bármely teljesárú CND termékre. A szerzett hűségpontok másra nem ruházhatók át, valamint nem válthatók készpénzre! Továbbá a hűségpontokat nem lehet felhasználni a szállítási költség kiegyenlítésére.

Hogyan lesz dekorálva a szalonom?

Először is meg kell vizsgálnunk, hogy Prémium vagy VIP csoportunkba tartozol a Partnerprogramunkban. Ha ezek közül bármelyik csoportba tartozol, akkor van lehetőséged kérni tőlünk a szalondekorálást, melynek menete a következő: 

 1. Fotózd le a kirakatod.
 2. Mérd le pontosan az üvegfelületeket.
 3. Küld el a kapcsolattartódnak vagy a cnd@naillounge.hue-mail címre a készített képeket és a méreteket.
 4. Kollégánk felveszi a veled a kapcsolatot, majd megtervezi és elküldi neked a nyomdai fájlokat.
 5. A gyártásról és a kihelyezésről neked kell gondoskodnod, de tudunk Budapesti nyomdát ajánlani. 

Mikor és hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

A hűségpontjaidat a jóváírást követő vásárláskor válthatod be a CND Nail Lounge webáruházban. Amennyiben személyesen vásároltál a CND Nail Lounge üzletében 30.000 Ft fölött, úgy a vásárlást követő 3 munkanapon belül láthatod a hűségpontjaidat a Webáruházunkba bejelentkezéskor. 1 hűségpont = 1 Ft kedvezmény a Webáruházban leadott rendelés végösszegéből és az addig gyűjtött hűségpontok beválthatók akár részletekben is (például van 1.000 hűségpontod, de csak 900 hűségpontot váltasz be a vásárlásodnál, így 100 hűségpontod megmarad és tovább gyűjtöd). A kedvezmény levonása után újabb hűségpontokat tudsz gyűjteni, amelyeket felhasználhatsz a következő vásárlásodnál. Fontos: A hűségpontok a rögzítést követő 6 hónapban érvényesek, utána törlődnek rendszerünkből és így nem használhatod őket fel. 

Hűségpontokkal kifizethetem a teljes vásárlásom?

Igen. Íme egy példa: a Webáruházunkban rendelsz teljesárú CND gél lakkokat 11.980 forint értékben és így 11.980 hűségpontot használhatsz fel vásárlásodra. Mivel ingyenes szállítást csak 20.000 forint feletti vásárlás esetén tudunk biztosítani neked, így ennél a példánál maradva neked csak a szállítási költséget kell kifizetned.

Beválthatók a hűségpontok kedvezményes termékekre, illetve ajánlatokra?

Alapesetben nem válthatók be. Amennyiben ettől eltérünk, úgy jelezni fogjuk az adott promóciónál és ajánlatoknál.

A képzések kifizetésénél kaphatok-e hűségpontot?

Igen. Amennyiben a Business, Prémium vagy a VIP csoportunkba tartozol, akkor 20% kedvezményt adunk neked a képzésünk díjaiból. Az így kapott végösszegből jóváírjuk neked a hűségpontokat. Amennyiben személyesen fizeted ki a képzések díját, akkor ügyelj arra, hogy a vásárlásod 30.000 forint felett legyen, mert csakis ebben az esetben tudjuk rögzíteni a hűségpontjaidat.

Honnan fogok értesülni, ha átléptem másik csoportba?

E-mailben értesítünk abban az esetben a naptári negyedévet követően, ha feljebb vagy lejjebb léptetünk a Partnerprogramunkban. 

Átadhatom másnak a pontjaimat?

Nem. A szerzett hűségpontok másra nem ruházhatók át, valamint nem válthatók készpénzre sem. Továbbá a hűségpontokat nem lehet felhasználni a szállítási költség kiegyenlítésére.