Küldetésünk

A CND és a Nail Lounge számára a profi körmösök és a vendégeik jelentik a valódi értéket és az inspirációt ahhoz, hogy innovatív és megbízható kéz- és körömápolási termékeket és szolgáltatásokat biztosítsanak.

A CND 1979 óta fejleszt professzionális szépségápolási termékeket. A szépség és az ápoltság a kéz- és lábápolásban való elterjedésében nagy szerepünk volt. A cég a szalonokban dolgozó körmösöknek mindent meg kíván adni, ami a legjobb minőségű szolgáltatáshoz szükséges: termékeket, szolgáltatásokat, oktatást és támogatást. A CND már több, mint 30 éve elkötelezte magát emellett és büszkén állítható, hogy forradalmasította a körömipart.

Minden CND termék hosszú és alapos kutatást és fejlesztést követően kerül először tesztelésre, és csak ezt követően jut el a vásárlókhoz. Az egyedi, modern laboratóriumnak és tudományos, technológiai ismereteknek köszönhetően pontosan azt a terméket fejlesztik a legmagasabb szintre, amelyet a profi körmösök elképzelnek és amire szükségük van.

A Nail Lounge, a CND hivatalos forgalmazója nemcsak azt biztosítja, hogy ezek a termékek Magyarországra eljussanak, hanem a hozzájuk kapcsolódó támogatást, oktatást és inspirációt is közvetíti az itthon dolgozó körmösöknek.