Rólunk

A Nail Lounge a CND termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Kalifornia állambeli San Diegoi központú CND (Creative Nail Design, Inc.) 1979-es alapítása óta nemzetközileg is vezető szereplővé vált a professzionális köröm-, kéz- és lábápolásban. Számos levédett márkatermékének csak egyike a több, mint 14 napig tartós CND™ SHELLAC™. A körömápolás mélyen elkötelezett szakértőjeként a CND jelentős időt és anyagi forrást szentel a termékek kutatására és fejlesztésére, a szakképzésre és vásárlói kiszolgálására. Kizárólag a CND biztosítja a legjobb minőségű körömápolási termékeket a divat- és a technológia élvonalában.

Küldetésünk 

A CND és a Nail Lounge számára a profi körmösök és a vendégeik jelentik a valódi értéket és az inspirációt ahhoz, hogy innovatív és megbízható kéz- és körömápolási termékeket és szolgáltatásokat biztosítsanak.

A CND története 

A kéz- és lábápolás leginnovatívabb cégének története egy fogorvosi rendelőben kezdődött. Kíváncsi vagy a folytatásra? Kattints ide!

A csapat

Ismerj meg minket, és fordulj hozzánk bizalommal bármilyen kérdésed, problémád, ötlettel van, tegyél próbára minket: válaszolunk, utánajárunk, megoldjuk!