Kérd körmösödtől a CND Shellac és CND Creative Play gél lakkozást!

 

CND Shellac piros csoportkép

 

A CND Shellac egy 14+ napig tartós gél lakk, amely leoldható a természetes köröm sérülése nélkül! Az előkészítéshez nem kell megreszelni a természetes köröm felületét, elég csak zsírtalanítani és olyan tartós, mint egy zselé. Leoldása is nagyon egyszerű, akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával. A CND Shellac 7 káros összetevő mentes, így tökéletes megoldás, ha problémás a zselé vagy a gél lakk manikűr más márka használata esetén. Imádni fogod a CND Shellac gél lakkozást, mert nem vékonyítja el a körmöd, ezáltal egészséges és szép marad. A CND Shellac gél lakkal dolgozó körmösöket és körömszalonokat keresd a lenti gombra kattintva.

CND Shellac Szalonkereső
CND Vinylux 7 napig tartós ápoló körömlakk csoportkép

 

A CND Vinylux egy 7 napig tartós ápoló összetételű körömlakk, amely jojoba olajat, keratint és E-vitamint tartalmaz. A tartósságának kulcsa 3 egyszerű lépésben rejlik, így nincs szükség másra csak zsírtalanításra, két réteg színes lakkra és egy réteg fedőlakkra. A CND Vinylux 8 és fél perc alatt tökéletesen szárad levegőre, így nincs szükség UV vagy LED lámpára. A ProLight technológiának köszönhetően növeli a Vinylux manikűr és pedikűr tartósságát természetes fény hatására. 100+ színben elérhető és az árnyalatai megegyeznek a CND Shellac gél lakk rendszer színeivel. Az ecsete ergonomikusan lekerekített, így gyorsan és könnyedén tudsz dolgozni – egyszerűen imádni fogod.

CND Vinylux árnyalatok
CND Creative Play gél lakk nude csoportkép

 

A CND Creative Play gél lakkok színpalettáján élénk és nagyon pigmentált árnyalatok találhatóak – igazán játékos színek. A köröm előkészítéséhez nem kell megreszelni a természetes körmöt, elég csak zsírtalanítani és így nem vékonyodik el a vendéged körme. Egyedi fejlesztésű, lekerekített és több, mint 400 szőrvéggel rendelkező ecsetével sokkal könnyebb és precízebb az anyagfelvitel. A Creative Play gél lakkok sem tartalmazzák a 7 káros összetevőt: a toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK) sem tartalmaz. Használata rendkívül egyszerű, vigyél fel egy réteg alaplakkot, két réteg színes lakkot, illetve egy réteg fedőlakkot és könnyen meg köt bármilyen UV vagy LED lámpában.

CND Creative Play árnyalatok