Növeld a prémium szolgáltatásaid számát

CND Shellac piros csoportkép

 

A CND Shellac egy 14+ napig tartós gél lakk, amely leoldható a természetes köröm sérülése nélkül! Az előkészítéshez nem kell megreszelni a természetes köröm felületét, elég csak zsírtalanítani. Felvitele olyan könnyű, mint ha körömlakkal dolgoznál és mégis olyan tartós, mint egy zselé. Leoldása is nagyon egyszerű, akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával, így nem kell a reszeléssel eltöltened az idődet. Minden szín egyedileg lett kikeverve és 7 káros összetevő mentesek, így azoknak a vendégeidnek is tökéletes, akiknek problémás a zselé vagy a gél lakk manikűr más márka használata esetén. Vendéged imádni fogja a CND Shellac gél lakkozását, mert nem fogod elvékonyítani a körmét, ezáltal egészséges és szép marad.

Shellac gél lakkok
CND Vinylux 7 napig tartós ápoló körömlakk csoportkép

 

A CND Vinylux egy 7 napig tartós ápoló összetételű körömlakk, amely jojoba olajat, keratint és E-vitamint tartalmaz. A tartósságának kulcsa 3 egyszerű lépésben rejlik, így nincs szükség másra csak zsírtalanításra, két réteg színes lakkra és egy réteg fedőlakkra. A CND Vinylux 8 és fél perc alatt tökéletesen szárad levegőre, így nincs szükség UV vagy LED lámpára. A ProLight technológiának köszönhetően növeli a Vinylux manikűr és pedikűr tartósságát természetes fény hatására. 100+ színben elérhető és az árnyalatai megegyeznek a CND Shellac gél lakk rendszer színeivel. Az ecsete ergonomikusan lekerekített, így gyorsan és könnyedén tudsz dolgozni – egyszerűen imádni fogod.

Vinylux körömlakkok
CND Creative Play gél lakk nude csoportkép

 

A CND Creative Play gél lakkok színpalettáján élénk és nagyon pigmentált árnyalatok találhatóak – igazán játékos színek. A köröm előkészítéséhez nem kell megreszelni a természetes körmöt, elég csak zsírtalanítani és így nem vékonyodik el a vendéged körme. Egyedi fejlesztésű, lekerekített és több, mint 400 szőrvéggel rendelkező ecsetével sokkal könnyebb és precízebb az anyagfelvitel. A Creative Play gél lakkok sem tartalmazzák a 7 káros összetevőt: a toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK) sem tartalmaz. Használata rendkívül egyszerű, vigyél fel egy réteg alaplakkot, két réteg színes lakkot, illetve egy réteg fedőlakkot és könnyen meg köt bármilyen UV vagy LED lámpában.

Creative Play gél lakkok

Próbáld ki te is ingyenesen a CND Shellac gél lakkot!

 

A CND Shellac gél lakkot ki tudod ingyenesen próbálni az üzletünkben (CND Nail Lounge, 1066 Budapest, Ó utca 6.) vagy szívesen meglátogatunk a szalonodban.

A kipróbálás körülbelül egy órás, amelynek keretein belül szakképzett kollégánk bemutatja neked a CND Shellac használatát és válaszol minden kérdésedre. Ez a lehetőség teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Jelentkezz és próbáld ki ingyenesen!CND Wild Earth kollekicó színei

Használd szakszerűen a CND Shellac gél lakkot, légy te is Shellac PRO!

 

Oktatónk a képzés során megmutatja a Shellac pontos, precíz használatát, különböző díszítési technikákat, tippeket, trükköket. Jelentkezz még ma a következő képzésre!

Jelentkezz a következő Shellac PRO képzésünkre!