A csapat

Őszinteség, bizalom, tisztesség, partnerség, kommunikáció és elszámoltathatóság – a legfontosabb értékek, amelyeket a CND fennállása óta képvisel. Ez az a stabil alap, amelyre a Nail Lounge Kft. tevékenységét építi. Csapatunk elkötelezett abban, hogy a magyar körmösökhöz is eljusson az a tudás, tapasztalat, a kreativitásra és az örökös megújulásra ösztönző szemlélet, amelyet a CND partnerei a világ minden pontján élvezhetnek, ahol a cég hivatalos forgalmazón keresztül jelen van.

Olyan szakmai közösséget kívánunk építeni veletek, ahol az odafigyelés alapelvárás, a tudás érték, a pozitív hozzáállás és támogatás természetes, a jókedv pedig egyszerűen csak a társunk. Eredményeink a ti, a magyar körmösök sikereivel lesz majd mérhető. Ehhez az izgalmas utazáshoz sok ötlet van a tarsolyunkban, és nem félünk ezeket használni. Tarts velünk!

Ismerj meg minket, és fordulj hozzánk bizalommal bármilyen kérdésed, problémád, ötleted van, tegyél próbára minket: válaszolunk, utánajárunk, megoldjuk!

 

Ők azok, akikre munkád során támaszkodhatsz

 

Dani, a Jolly Joker

Kiérdemelte címét. Öreg róka a CND szolgálatában. Nem nagyon fordult meg az elmúlt években Magyarországon olyan CND termék, amelyről ne tudna hosszasan beszélni.

Ha van olyan Shellac szín például, amit régen használtál, de már nem találod a palettán, tőle nyugodtan segítséget kérhetsz, mivel helyettesítsd. De, ha biztos fülest szeretnél kapni az új kollekciók érkezéséről, akkor is jó helyen kopogtatsz nála. Végigkíséri termékeink, rendezvényeink útját a szállítóktól, a megszépült körömig, az ötlettől a mosolyogva távozó vendégekig. Mindenhol bevethető.

Nem munkaként, hanem talán leginkább felfedezésként éli meg a Nail Lounge-nál eltöltött munkanapokat. Biztos lehetsz abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt utánajár annak, amit kérsz tőle, és ha van megoldás a problémádra, azt megtalálja.

Ha ő keresne tőlünk téged, valami izgalmas újdonságra készülj, ne szalaszd el ezeket az alkalmakat.

Itt éred el: dani@naillounge.hu; +36-20-314-6433

 

Szilvi, Andersen álruhában

Ha ellátogatsz az Ó utcai bemutató- és oktatótermünkbe, legnagyobb eséllyel ő fogad. Imád kommunikálni (ahogy a nagy mesélőnek, Andersennek, neki is mindig van szórakoztató témája), de gyorsan tudomásul veszi, ha egyedül szeretnél gyönyörködni a pultokon található színekben.

Tényleg ne fogd vissza magad, ha valamiben tanácstalan vagy. Akkor érzi magát a legjobban, ha elégedetten távozol, ehhez pedig előfordul, hogy sokat kell kérdezni.

Dolgozott fodrászként, egészségügyi szervezőként is korábban. Mindenre nyitott, ami segíthet abban egy nőnek, hogy ápolt legyen és szépnek érezhesse magát.

Munkája kevésbé látványos része rendezvényeink hátterének biztosítása, ha ilyenre jelentkezel, és különleges kérdésed lenne, fordulj hozzá bizalommal.

Itt éred el: szilvi@naillounge.hu; +36-20-216-8596

 

Réka, a cég szeme, szája, de leginkább billentyűzet-bűvölője

Ha nagyon hivatalosak lennénk, úgy mutatnánk be, hogy online marketing menedzser. Nem akarunk azok lenni, itt ezt csak azért írtuk le neked, hogy könnyebb legyen behatárolnod, mikor érdemes öt keresned: mindig, ha online felületeinkhez, nyomtatott vagy elektronikus kiadványainkhoz kapcsolódóan információra lenne szükséged.

Újságíró család tagja, szenvedélyesen foglalkoztatja a szépség és a divat, nőként és kommunikátorként egyaránt. Külföldön és itthon is dolgozott már szaklapoknál, illetve a szépségiparban tevékenykedő cégnél. Mi, amikor először járt nálunk indonézül is kértünk tőle bemutatkozást. Nem jött zavarba.

Karcos humora van, de nem lehet rá haragudni, mert mindig mosolyog. Ne tévesszen meg, hogy örökké az ölében a gépe, és a monitort nézi; mindenre figyel.

Igen, a játékokat is ő szervezi (csapatmunkában). Nem, természetesen nem veszi rossz néven, ha bármilyen ötlettel, kérdéssel fordulsz hozzá.

Itt éred el: reka@naillounge.hu

 

Szabina, kiemelt ügyfélkapcsolatok

Nem, semmiképp se a 007-esre gondolj. Viszonteladóinknak külön partnerprogramot kínálunk, ennek részleteiről érdemes Szabinától érdeklődnöd.

Pályafutása egy részét az államigazgatásban töltötte, alaposságát, részletekbe menő pontosságát onnan hozta. Erre számíthatsz, ha rajta keresztül hozzánk fordulsz. Sokat kérdez, ez a dolga, hogy pontosan felmérje igényeid. Nagyban segíted munkáját, ha pontosan megfogalmazod, mire van szükséged, amelyhez minden tájékoztató anyagot megküldünk neked.

Itt éred el: szabina@naillounge.hu

 

Ancsi, akit mindig kereshetsz

Ha Shellac Pro vagy már ismered Ancsit, ha nem, de érdekelne egy igazi partnerprogram, mindenképp érdemes felvenned vele a kapcsolatot.

Mielőtt Nail Lounge-hoz igazolt több évig szalont vezetett, jórész ismeri az igényeiteket és azokat a helyzeteket, amiket naponta kezelnetek kell.

A partnerprogramunkhoz csatlakozott körmösökkel tartja a kapcsolatot, tájékoztatja őket kedvezményeinkről, akcióinkról, rendezvényeinkről. Igazán nyitott, segítőkész!

Az indulás óta eltelt néhány hónapban formálódó Shellac Pro csapatról szólva mosolyogva csak annyit szokott mondani, hogy „öröm ezekkel a csajokkal együtt dolgozni”.

Itt éred el: aniko@naillounge.hu; +36-20-212-6743

 

Lilla, a láthatatlan

A raktárunknak van egy törékeny mosolygós lakója, aki mindig ügyel arra, hogy mindenki a lehető leggyorsabban hozzájusson a rendeléséhez akár a webáruházban adta azt le, akár az üzletben kell egy nagyobb tételt összekészíteni. Nem biztos, hogy találkoztok vele, de nekünk fontos, hogy tudjátok, milyen sokat segít abban, hogy benneteket a leggyorsabban kiszolgáljunk.

Edina, a Shellac mágus

Oktatási vezetőnkkel egészen biztosan találkozni fogtok, ha valamilyen képzésre jelentkeztek nálunk. Shellac Pro partnereinknek is ő nyújt folyamatos konzultációs lehetőségeket.

Bármilyen anyaghasználati, technikai kérdéssel keressétek nyugodtan. No és persze akkor is, ha oktatási programunk iránt érdeklődnétek.

Igazi Shellac fanatikus, de minden anyagot kipróbál, nem ismer lehetetlent. Körmösként és oktatóként egyaránt a tökéletesre tör, nem köt kompromisszumot, folyamatosan fejleszti tudását.

Ha épp nem nálunk van, saját szalonjában dolgozik, néha úgy tűnik, egyszerre van jelen mindenhol, bár ilyenen tőle mi már nem is nagyon lepődnénk meg.

Itt éred el: shellacpro@naillounge.hu, +36-70-382-9417

 

Max, a szépségfelelős

Önmagában bármilyen szép lehet egy haj vagy köröm, ha nem illik ahhoz, aki viseli. Nos, Max az a támasz lehet melletted, aki segít abban, hogy megtaláld, mi illik hozzád.

Fodrász, ideje jó részét hajszobrászattal tölti (ha ellátogattok hozzánk az Ó utcába, érdemes felfedezni a barlangját), de sminkel és körmösként is dolgozik.

A CND termékek mellett nálunk elérhető világmárkákkal (Acca Kappa, Davines) kapcsolatos kérdéseid neki érdemes feltenned.

Itt éred el: +36 30-381-3668

 

Kati, a karmester

a Nail Lounge Kft. ügyvezetője. Nem a CND az első prémium márka, amelynek hazai forgalmazásában közreműködik, de 2014 óta egyértelműen ez a fókusz: eltökélt szándéka, hogy a CND-t piacvezető márkává tegye Magyarországon. 2005 óta tevékenykedik a szépségiparban. Kiváló hazai és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Otthonosan mozog abban a közegben, amit az iparág vezető szépségipari cégei képviselnek. A szalonban azonban egy a sok dolgos kéz közül. Mindenben részt vesz, mindenkinek segíti a munkáját, azt teszi, amit a csapat többi tagjától elvár.

 

Géza, a főnök

a Beauty Hands körömszalonok megnyitásával csöppent a szépség világába, melyek évek óta professzionális felhasználói a CND termékeknek. 2016-ban lett a CND magyarországi importőr cégének tulajdonosa és ügyvezetője. Dolgozott multinacionális cégeknél, épített viszonteladói hálózatot mielőtt saját vállalkozásba fogott. Mindeközben pedig elkötelezett támogatója és aktív résztvevője a sportnak. Sport, egészség, szépség, ez így kerek – vallja. Nem csak szóban.